mFórum

mVklad - historia

juraj_mb :: 14-04-10 22:11 :: mVklad

Naspäť Vetvenie

mVklad - historia

14-04-10 22:11, ---.chello.sk

1

Ahoj, chcem sa opytat, ci je mozne niekde vidiet historiu mVkladov.
Tak ako si mozem pozerat historiu operacii z uctov. Chcel by som si spatne pozriet ake terminovane ucty som mal zriadene, kedy, na ake obdobie, uroky, na aky ucet sa peniaze previedli atd.
Dakujem.

LuboH

mBank

Re: mVklad - historia

16-04-10 14:12, 10.40.128.---

2

Dobrý deň juraj_mb,
žiaľ,podobnú históriu operácií akú môžete vidieť na účtoch pri mVklade neposkytujeme. Je však možné práve v tejto histórii účtu vyhľadať jednotlivé vklady, ktoré ste zakladali a detaily týchto zriadených vkladov. mBank pripravuje k mVkladom aj potvrdenia o zriadení vkladu ako aj výpisy k vkladom.
Príjemný deň prajem
ĽH

25-07-10 22:48, ---.178-40-127.t-com.sk

3

Ďakujem mBank za zriadenie potvrdenia k mVkladom - Detaily terminovaného vkladu.
Má to ale stále jeden podstatný nedostatok.

Vklady zriadené v jeden den s rovnakou sumou, viazané na rovnaké obdobie, majú úplne identické potvrdenie, teda pre dokladovanie výšky finančných prostriedkov pre právne účely je to (asi) nepoužiteľné.
Čiže klient získa z takýchto napr. piatich rovnakých vkladov potvrdenie, ako keby si to jedno potvrdenie nakopíroval 5-krát.

Riešenie: Nezakladať mVklady s úplne rovnakými sumami. (napr. obľúbených 200 €, ale napr. 200,10 €, 200,20 €, 200,30 €, ...

Na okraj:
Možno je to téma na Reklamáciu, ale ja už strácam okrem času aj chuť na reklamáciu, lebo mBank mi odpovedá na inú podanú reklamáciu, od ktorej už ubehlo vyše 100 dní v tom zmysle, že "Vašu reklamáciu urgujeme a budeme vás informovať ..."

Banka by mala reklamáciu vybaviť v lehote do 30 dní od jej podania. Ak to nie je možné, musí vás o tejto skutočnosti informovať - ale ani to mBank nerobí.

27-07-10 12:15, ---.orange.sk

4

"Vklady zriadené v jeden den s rovnakou sumou, viazané na rovnaké obdobie, majú úplne identické potvrdenie, teda pre dokladovanie výšky finančných prostriedkov pre právne účely je to (asi) nepoužiteľné. "
tak to je dobrá chyba mbanky, podla obchodného zákonníka predsa musia poskytovať k našim peniazom náležité potvrdenia so všetkými informáciami, a pokial viem tak sa to tu zo strany klientov urguje už dlhé mesiace bez akejkolvek reálnej odozvy!

13-08-10 08:24, ---.orange.sk

5

podla všetkého došlo k zmene - dnes som si pre prehlad, ako to naozaj je, vytváral výpisy + potvrdenia z práve ukončených termínovaných vkladov a sú odlíšitelné aj v prípade, že v rovnakom dni boli na term.vkladoch rovnaké sumy.

Naspäť Vetvenie

Chcem sa stať klientom Chcem sa stať klientom

Anketa

Už si sa zúčastnil/a mAUKCIE

Výsledky ankety

Počas dovolenky v zahraničí

beriem so sebou valuty

675

vyberám na mieste z bankomatu

769

platím (takmer) všetko kartou

1253